Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
27 artiklar
Sortera efter:

Triumph

Är du ute efter underkläder som inte bara får dig att se snygg ut, utan också ger en perfekt passform och oslagbar komfort? Då är Triumph det självklara valet för dig! Med en passion för att möta kvinnors olika kroppstyper sedan 1886 har Triumph förfinat konsten att skapa exklusiva underkläder som är anpassade till varje kvinna.

En hyllning till varje kvinna

Triumph tror på att varje individ är unik, vilket återspeglas i sortimentet av deras underkläder. Triumph förstår att en storlek inte passar alla. Genom att lyssna och lära från relationer med både kunder och medarbetare, strävar Triumph efter att skapa plagg som inte bara är unika utan också är anpassade utifrån deras kunders behov.

Från vision till verklighet

Triumphs vision har alltid varit tydlig - att erbjuda snygga och kvalitativa underkläder som inte bara är bekväma utan också förbättrar kvinnors livskvalitet. Med en arbetsstyrka som återspeglar mångfald och ett globalt inflytande, fortsätter de att bygga på sin historia och hämta inspiration från deras kunders individualitet. Varje produkt är designad för att göra deras kunders liv bättre - varje dag.

Hållbarhet i fokus

Triumph strävar efter att göra världen till en plats där hänsyn tas till var och ens behov. Genom att minska deras påverkan på miljön, bland annat genom att mäta deras utsläpp av växthusgaser och effektivt hantera farliga kemikalier i deras produkter och processer, tar de steg mot en mer hållbar framtid.

Innovativa materialval

Varumärket tror att deras tyger bör vara lika miljövänliga som de är bekväma. Genom att välja material med omsorg och använda återvunna och ekologiska material när det är möjligt, strävar de efter att minimera deras miljöpåverkan och skapa en mer hållbar produktionskedja.

Ta del av vårt utbud från Abecita, allt från baddräkter och bikinis till bh:ar. Vi anser att varje kvinna ska ha rätt att känna sig bekväm, självsäker och vacker.

Mänskliga relationer - Positiva effekter

Triumph värdesätter deras relationer med leverantörer och arbetar för att främja transparens och samarbete. Genom att säkerställa rättvisa arbetsförhållanden i deras fabriker och prioritera social och miljömässig efterlevnad i hela deras leveranskedja, strävar de efter att skapa en positiv inverkan på samhället och miljön.

Med vår mångsidiga och noggrant utvalda kollektion av underkläder som bh:ar och trosor är vi säkra på att du kommer att hitta den perfekta kombinationen för att känna dig bekväm och självsäker varje dag.