Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
5 artiklar
Sortera efter:

Köp damjackor online på ashild.se

Låt dina ytterkläder berätta en del av dig själv och din personlighet. Vi alla har unika stilar och letar efter olika modeller och storlekar beroende på hur man själv trivs bäst. Kanske bär du en specifik jacka till vardags och väljer bland andra typer av jackor när du går och tränar?

För att se våra träningsjackor – klicka här!

Klä dig efter väder och införskaffa dig mer än bara en jacka! Vi har jackor anpassade till årets alla årstider. Välj mellan vårjackor, bomberjackor, lättviktsjackor, regnkappor/ regnjackor, reflexjacka, trenchcoats, fleecejackor, fritidsjackor, friluftsjackor, höst- och vinterjackor samt parkas.

Vi erbjuder jackor i både små och stora storlekar. Shoppa hem din nya jacka att trivas i nu!

Kom ihåg att även kolla in vår rea-avdelning där det ofta finns jackor till fyndpris från tidigare säsonger.

 

Jackans olika användningsområden

Oftast helt utifrån väder så använder man olika typer av jackor beorende på vilken funktion jackan har och till vilket användningsområde den syftar till. Vi skulle säga att de flesta är i behov av att ha tillgång till ett flertal jackor att byta mellan varje år. Minst en jacka per säsong. När man visualiserar det på det sättet förstår man ganska snabbt hur många jackor vi använder och förbrukar under åren som går. Jackor slits också med tiden och när nytt väder och en ny säsong vankas runt hörnet är jackor någonting vi ofta köper nytt och byter ut.

 

Säsongens alla jackor

Vid kyligare och kallare väder under vintertid, se våra vinterjackor och parkas både för dam och herr anpassade för höst- och vintersäsong.

Fortsätt med roliga utomhus-aktiviteter och trotsa blåsigt busväder på hösten iklädd våra fritidskläder! Se både
fritidsjackor och fritidsbyxor både för dam och herr i vårt sortiment Friluftskläder.

Vid varmare vårväder med sol och lagom blåst, se våra tunnare vårjackor för dam.

Vi kan även rekommendera våra regnjackor/ regnkappor. För vi alla vet ju hur en svensk sommar kan se ut. Dagar med strålande sol kan snabbt ändras och fyllas med blött regn. Håll regnet borta med våra fina regnkappor bra att ha även på sommaren.

 

Varumärken bland jackor i vårt sortiment

Ytterkläder däribland jackor borde vara en långsiktig investering! Därför har vi i vårt sortiment, utöver vårt eget varumärke Åshild, valt att erbjuda jackor i bra kvalitet och från välkända varumärken som exempelvis True North.

Kläder från varumärket True North finns bland vårt sortiment av friluftskläder inklusive fritidsjackor, fritidsbyxor, mjukisbyxor, fleecejackor och parkas. Våra friluftskläder finns för både herr och dam.

 

Matcha jackor med andra kläder

Ibland kan det vara svårt att matcha ett plagg ihop med ett annat. Matcha en lättare vårjacka med olika överdelar eller ett par vita jeans, en fleecejacka undertill en varm fodrad vinterjacka eller en slitstark fritidsjacka ihop med ett par vädertåliga fritidsbyxor. Vi kan erbjuda de flesta av kombinationer! Ta en titt i vårt breda sortiment och finn både överdelar såsom toppar, tunikor och tröjor att matcha med både byxor, shorts och fritidskläder, för att nämna några avdelningar på vår hemsida.

 

Vårda dina jackor!

Många glömmer ofta av att vårda sina jackor och de kan bli liggandes efter en tid om de fått fläckar. Med våra tvättråd som finns att läsa på vår hemsida får du enkla tips om hur du ska sköta, ta hand och behandla din jacka om den blivit smutsig.

 

Formguide till dina kläder

Hitta rätt storlek så att plagget passar dig perfekt. Med vår formguide får du tips på hur du väljer kläder utifrån vad som är smickrande din egen kroppsform. Få hjälp med att framhäva det som du vill ska synas och få hjälp med vad du vill dölja och inte vill ska synas.

 

Handla online på ashild.se

Handla smidigt, tryggt och säkert online på ashild.se. Vi är en certifierad Trygg E-handel med snabba och förmånliga leveranser. Beställ idag hos oss på Åshild.