Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
156 artiklar
Sortera efter:

Trofé

Vad är hemligheten bakom en perfekt passform och unik komfort? Svaret stavas Trofé. Upptäck vårt prisvärda utbud från Trofé av stilfulla underkläder, designade för att följa dig genom alla livets skeden. Från morgon till kväll är Trofé din pålitliga följeslagare för stil och bekvämlighet.

Svensk design från Borås: Med över 60 års erfarenhet

Trofé är stolt över att vara lokaliserat i hjärtat av Sveriges textilindustri, Borås, med en stark inriktning på att skapa kläder som kombinerar både stil och hög kvalitet för kvinnor i olika skeden av livet. All design och tillverkning sker lokalt i Sverige, vilket har resulterat i att varumärket nu distribueras via ett omfattande nätverk av återförsäljare, främst i Norden. Företagets framgång och popularitet grundar sig främst på dess underklädeskollektion, som har blivit favoriter bland kunder och skapat en lojal kundbas över åren. Denna framgång är resultatet av över sex decenniers kontinuerlig utveckling och förfining.

Stil och komfort för varje skede av livet

Trofé är ett varumärke inom prisvärda underkläder som kombinerar stil och bekvämlighet. Med vårt utbud av bh:ar och trosor, från klassiska till shapingprodukter, tar vi kvinnlig elegans till nya höjder. Vårt fokus ligger på att erbjuda produkter av hög kvalitet, tillverkade med omsorg och med perfekt passform för varje kroppstyp.

Stilrena detaljer för en tidlös look

Våra underkläder är inte bara praktiska - de är också eleganta och sofistikerade. Med stilrena detaljer och noggrann uppmärksamhet på design skapar Trofé plagg som kompletterar din personliga stil. Vare sig du letar efter en klassisk bh med eller utan bygel, en sport-bh för aktivitet, eller trosor i olika modeller och färger, så har Trofé något för dig.

Utforska vårt sortiment idag

Vare sig du är ute efter en ny favorit bh eller behöver uppdatera din underklädesgarderob, är Trofé din ultimata destination. Upptäck vårt sortiment av prisvärda, stilfulla och bekväma underkläder idag och låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta plagget för din stil och dina behov.