Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Hitta din bh-modell

Det är viktigt att välja rätt bh. Det skall kännas bekvämt samtidigt som det skall sitta snyggt. Rätt bh lyfter och formar bysten så som du vill ha den. Du får också rätt avlastning så att du slipper ont i rygg, nacke och axlar. För dig med större byst är det extra viktigt med avlastning, då passar en bh med breda axelband, stöd och eventuellt bygel. Du som har en mindre byst behöver inte lika mycket stöd och kan med fördel välja en bh utan bygel.

När du skall köpa bh är det viktigt att du mäter dig för att få rätt storlek. Din kropp förändras under hela livet och storlekar kan skilja något mellan tillverkare. Mät där bysten är som störst med bh:n på. Mät sedan under bysten. 

Bandet runt kroppen ska sitta tajt och stadigt för att ge bästa stöd och komfort men det får inte sitta för hårt. En bra regel är att man ska kunna få in två fingrar under bandet bak och ett finger mitt fram. En bh blir ofta lite uttöjd både i tyg och band efter en tids användning. Se till att du reglerar din bh emellanåt så att den sitter skönt. Använd hakarna på baksidan och axelbandens reglage för att reglera hur hårt du vill ha din bh. 

Bh-typer

Många av våra bh:ar har fodrade kupor.

 

BYGEL-BH / BÅG-BH

En bygel-bh har en bygel, ofta i metall eller plast, som stöder och lyfter bysten samt avlastar axlarna. En bygel-bh kan vara både vadderad och helt slät.

Se alla våra bygel-bh här »

 

BH UTAN BYGEL

Den här typen har stödjande material och är mjuk och skön. Den ger bysten en naturlig form. Finns både med och utan vaddering. Hos oss hittar du bh utan byglar från bl.a. Miss Mary, Swegmark, Trofé, Damella och Glamorise.

Se alla våra bh utan bygel här »

 

FRAMKNÄPPT BH

En framknäppt bh är lätt att ta på och av. De framknäppta bh:arna är ofta extra bekväma i ryggen och är bra om man har sluttande axlar då axelbanden inte kanar ner. Framknäppta bh har vi från bl.a. Miss Mary och Glamorise.

Se alla våra framknäppta bh här »

 

SPORT-BH

Sport-bh:n är perfekt för att hålla bysten på plats och ge stöd vid olika fysiska aktiviteter. Den skonar byst, rygg, axlar och nacke. Konstruktionen är extra stödjande och med fast material.

Se alla våra sport-bh här »

MIN BH PASSAR INTE

Många kvinnor köper fel storlek på sina bh. Vi visar här de vanligaste felen och hur du kan komma till rätta med dem. 

Bh med för lös kupkanter

Är kupkanterna för lösa?
Kontrollera din kupstorlek.

Bh med vällande byst

Väller bysten över?
Byt modell.

Bh som skaver

Får du märken på kroppen?
Välj en större storlek

Bh med skavande axelband

Skär axelbanden in i axlarna?
Välj bredare axelband

Bh som åker upp i ryggen

Åker bh:n upp i ryggen?
Bh:n har för stor omkrets eller för hårt spända axelband.

Ovanstående bilder och text från missmary.se med tillstånd.