Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Beurer

Hos oss hittar du ett sortiment från Beurer, där välmående är en tradition och innovation är den ledande drivkraften. Sedan 1919 har företaget dedikerat sig åt att skapa produkter som främjar hälsa och välmående i varje hem. Från avancerade blodtrycksmätare till avslappnande massage för rygg, kropp och nacke, samt förfriskande fotbad och tillförlitliga febertermometrar.

Starten på Beurer

Beurer började sin resa år 1919 i den tyska staden Ulm, grundat av Käthe och Eugen Beurer. Deras gemensamma vision var enkel men kraftfull: att sprida välmående till alla familjer. Med detta mål skapade de sina första elektriska värmedynor, som erbjöd en välbehövlig värme för människor i en tid då centralvärme inte var en självklarhet. På så vis banade de väg för en varmare och mer omsorgsfull framtid.

Beurers produkter

Beurer har utvecklats till att bli ledande inom hälsa och välmående. Från viktiga medicinska verktyg som blodtrycksmätare och febertermometrar till förebyggande produkter som massageverktyg och fotbad, strävar företaget efter att erbjuda allt människan behöver för att skapa en modern och hälsosam livsstil.

Prisbelönat varumärke

Produkter från Beurer har blivit prisbelönt med flera utmärkelser som hyllar produkternas höga kvalitet och innovation. Några internationella utmärkelser som företaget bär stolt är: Red dot award, German brand award och German innovation award.

Hållbarhet som ett mål

Som en global aktör tar Beurer sitt ansvar för klimatet och hållbarheten på stort allvar. Genom sina huvudmål - klimatskydd, personalens välbefinnande, cirkulär ekonomi och socialt ansvar, strävar företaget efter att forma en bättre och hälsosammare framtid för kommande generationer. Genom att minska utsläpp både internt och hos sina leverantörer, strävar de efter att hålla verksamheten så miljövänlig som möjligt. Deras Beurer Foundation är en del av detta åtagande, med syfte att förbättra utbildningsmöjligheter för unga och kvinnor och därigenom främja socialt ansvar och jämlikhet.

Med vårt sortiment från Beurer är vi övertygade om att kunna erbjuda produkter för en modern och hälsosam livsstil.