Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
238 artiklar
Sortera efter:

Damella

Utforska den oändliga komforten och tidlösa elegansen med Damella. Vår mångsidiga kollektion inkluderar allt från badkläder som bikinis och baddräkter till underkläder och fritidskläder, alla utformade med fokus på kvalitet och stil.

Komfort och elegans

Damella är en av norra Europas ledande tillverkare av damunderkläder, badkläder, morgonrockar och fritidskläder. Med rötter från 1937 i Mullsjö, strävar Damella efter att erbjuda högkvalitativa produkter med fokus på bekvämlighet och stil.

Badkläder, underkläder och fritidskläder för varje tillfälle

Vare sig du är på jakt efter den perfekta bikinin för soliga dagar vid stranden eller en elegant baddräkt för lugna poolkvällar, är Damellas badkläder noggrant designade för att ge dig både komfort och elegans. För daglig lyx och välbefinnande erbjuder Damella eleganta bh:ar, trosor och nattplagg som får dig att känna dig fantastisk varje dag. Oavsett om du spenderar dagen hemma eller är ute på stan, kan du luta dig tillbaka och njuta av avslappnad elegans med Damella.

Damella: Ditt självklara val

Damella är det självklara valet för kvinnor runt om i världen som vill kombinera stil med komfort. Upptäck vårt sortiment och omfamna komforten och elegansen med Damella.