Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Trust Care

Utforska vårt sortiment av hjälpmedel från Trust Care för hemmabruk, inklusive den hyllade Let’s Go rollatorn för inomhusbruk. Med en unik design och genomtänkta finesser har den blivit en favorit världen över. Trust Cares dedikerade design- och utvecklingsavdelning fokuserar på att kombinera stil och funktion för att göra din vardag enklare och bekvämare.

Om företaget

Trust Care är ett ungt och innovativt företag från Malmö. Dedikerade till innovation för att möta den nya generationens behov av högteknologiska och välformade produkter, deras framgång bygger på sitt fokus på intern design och samarbete med ledande designers. Företaget strävar alltid efter att skapa lösningar som främjar ett aktivt liv för varje individ. Med Trust Care handlar det inte bara om produkter - det handlar om att ge användarna möjligheten att leva livet fullt ut.

Om produkterna

Trust Care erbjuder ett brett utbud av hjälpmedel för hemmabruk. En av deras mest framgångsrika produkter både nationellt och internationellt är Let’s Go rollatorn för inomhusbruk. Med sin unika design och många finesser har den väckt stor uppmärksamhet världen över. Trust Cares design- och utvecklingsavdelning är hjärtat av företaget och det är där de skapar produkter som gör skillnad. Företaget tror att design är avgörande för att förbättra hjälpmedel, och det är därför de lägger stor vikt vid både form och funktion i utvecklingen av sina produkter. Med Trust Care får du inte bara hjälpmedel, du får innovation och stil som gör din vardag enklare och mer bekväm.

Nomineringar

Den stora stoltheten hos företaget ligger i två av deras mest hyllade framgångar både nationellt och internationellt. Först, deras Let’s Go rollator för inomhusbruk, som har förbättrat säkerheten och rörligheten för över en miljon glada användare. Sedan har deras Let’s Fly rollatorn för utomhusbruk, vars unika design och många finesser har fångat världens intresse. Deras dedikation till enastående design har belönats med prestigefyllda utmärkelser som Red Dot Award och Good Design.

Utforska vårt sortiment från Trust Cares är vi säkra på att kunna erbjuda produkter för ett aktivt liv, från deras prisnominerade Let’s Go till Let’s Fly rollatorn.