Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
79 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Abecita

Söker du underkläder som inte bara erbjuder perfekt passform, utan också kompromisslös komfort och stil? Då är Abecita det självklara valet för dig! Med erfarenhet sedan 1930-talet och en passion för att tillgodose kvinnors unika behov har Abecita blivit kända för att skapa exklusiva underkläder som stödjer kvinnan och dess kropp.

Komfort möter skandinavisk design

Abecita har etablerat sig som ett ledande varumärke för underkläder och badkläder, där skandinavisk design förenas med enastående passform. Med ett brett utbud av olika varianter av bh:n, baddräkter, bikinis och trosor, täcker sortimentet alla former och storlekar, med förståelse för varje kvinnas unika behov.

Tradition och expertis för en perfekt passform

Genom årtionden av tradition och erfarenhet har Abecita utvecklat specialistkunskap inom underkläder och badkläder. Kompromisslös när det gäller både funktion och kvalitet, är varje plagg noggrant konstruerat för att erbjuda maximal komfort och en perfekt passform. Sortimentet styrs av kvinnors behov, med en strävan att erbjuda produkter som är funktionella, bekväma och av hög kvalitet.

Hållbarhet genom hela processen

Hållbarhet är en central princip hos Abecita, där medvetna val görs redan i designprocessen för att säkra hållbarhet i varje led. Genom att prioritera miljövänliga material och tillverkningsmetoder strävar varumärket efter att minimera sin påverkan på planeten och skapa långvariga kläder.

Abecita by Swegmark: En ny design, samma pålitliga produkter

Abecita, tidigare känt som ett självständigt varumärke, är nu en del av Abecita by Swegmark. Trots den nya designen är produkterna fortfarande lika pålitliga och håller hög kvalitet. Med en passion för kläder som kombinerar enastående passform, funktion och kvalitet för varje individ, fortsätter Abecita att vara en pålitlig favorit bland kvinnor.

Ta del av vårt utbud från Abecita, allt från baddräkter och bikinis till bh:ar. Vi anser att varje kvinna ska ha rätt att känna sig bekväm, självsäker och vacker.