Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
690 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Bh

Vi erbjuder ett brett sortiment av bekväma och komfortabla bh-typer i hög kvalitet och till förmånliga priser!

Har du länge tänkt på vilken typ av bh du ska ha som är bäst anpassad för just din kropp och figur? Då är du inte ensam.

Det är inte alltid enkelt att veta och det är inte heller alla som tar steget i att ta reda på vilken typ av bh, vilken storlek och inte minst i vilket material som är bäst lämpat för sin egen kropp och form.

En bra bh skall sitta bekvämt, lyfta och forma bysten samt ge avlastning för rygg och axlar.

Utbud bh

I vårt sortiment av bh finns bh-typer som T-shirt-bh, bandeau-bh, push-up bh, bygel-bh, bh utan bygel, sport-bh, bh-linne, bh-toppar, framknäppt bh och protes-bh. Välj från varumärken som Abecita, Anita, Damella, Dorina, Glamorise, LouiseMiss Mary, Swegmark och Trofé.

Vi har många olika typer av bh-modeller. I vårt utbud av bh finns mjuka bh, bomulls-bh – några i ekologisk och Fairtradecertifierad bomull, bh med vadderade kupor, bh med breda axelband – några även med vadderade axelband. För oss är bra stöd och passform A och O för en bra bh.

Unna dig din favorit-bh som gör att dina linnen, skjortor och blusar sitter perfekt!

Vi gillar kurvor! Därför är vi stolta att även kunna erbjuda damunderkläder i stora storlekar. I vårt utbud finns bh från A-kupa till J-kupa.

Se även vår BH-guide under kategorin Underkläder för mer tips och fakta kring vilken bh-modell som passar just dig.