Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Sloggi

Utforska Sloggis värld av komfort och kvalitet med vårat exklusiva sortiment av trosor. Med fokus på innovation och hållbarhet strävar Sloggi efter att erbjuda en bekväm upplevelse för alla sina kunder som samtidigt tar hänsyn till miljön.

Ren och trendig design

Sloggi är känt för sin renodlade design och trendiga snitt som ger användarna en känsla av frihet i rörelse. Varje par trosor är noggrant utformade för att behålla sin naturliga form och höga kvalitet även efter upprepade tvättar. Med Sloggi får du inte bara bekväma underkläder, utan även en stilfull och modern look som passar för alla tillfällen.

Hållbarhet och ekovänlig

Sloggi tar sitt ansvar för miljön på allvar och har en tydlig grön hållbarhetsagenda. Genom att mäta och minska sina utsläpp av växthusgaser samt övervaka sin påverkan på vattenförsörjningen, strävar företaget efter att göra världen till en tryggare plats. Med hållbara metoder och material vill Sloggi bidra till en mer hållbar planet för framtida generationer.

Innovativ komfort

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1979, har Sloggi alltid varit ledande när det gäller innovativ komfort. Genom att introducera banbrytande tekniker och material har Sloggi revolutionerat världen av underkläder. Varje par trosor är utformade för att ge användaren en känsla av frihet och rörelse samtidigt som de ger optimalt stöd och komfort.

Återanvändning och grön hållbarhet

Sloggis engagemang för en grönare framtid sträcker sig också till deras återvinningsprogram. Genom att samla in och återanvända använda kläder arbetar Sloggi aktivt för att minska sin miljöpåverkan. Som en del av sitt åtagande att skapa en mer hållbar planet, planterar Sloggi ett träd för varje 5 kg kläder som återvinns, vilket bidrar till att bevara vår natur för framtiden.