Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
62 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Fotvård

En bra fothälsa är viktigt tycker vi på Åshild! Efter en dag på jobbet är det inte ovanligt att fötterna blir trötta, gör ont och värker. Förebygg förhårdnader, nageltrång och liktornar genom att ta hand om dina fötter med våra behjälpliga fotvårdsprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter inom fotvård. Se allt från bekväma tofflor att ha i hemmet, sandaler från Scholl, manikyr- och pedikyr set, hallux valgusskydd, innesulor, tåskydd, tåspridare, liktornsplåster, gelsockar, gelsulor, fotmassage, fotbad, bio-oil, fotvalvsstöd m.m.

En mjuk sula under fötterna gör exempelvis så att fötterna blir mindre belastade vilket bidrar till att de inte blir lika trötta med värk på kvällen.

Se även våra extra vida och ej åtsittande medicinska innetofflor som passar svullna fötter och anklar och som är idealiska för personer med diabetes och dålig blodcirkulation.

 

Varumärken fotvårdsprodukter

Problem med fötterna? Då kan vi rekommendera och erbjuda ett flertal fotvårdsprodukter inklusive sandaler och skor från varumärket Scholl. I sortimentet Scholl finns både mjukgörande produkter samt produkter som reparerar och återfuktar dina fötter. Tack vare Scholl Fresh Step anti-perspirant fotspray kan du lugnt ta av dig skorna. Sprayen avger en lätt doft som effektivt skyddar mot dålig lukt och ser till att dina fötter alltid håller sig fräscha. Sprayen ger dessutom dina fötter ett 24 timmars skydd.
 

Skapa en lyxig känsla för dina fötter 

Det är ofta man stöter på att skor har platta och dåliga sulor som tyvärr bidrar till att du får ont i fötterna. Med våra mjuka och bekväma skosulor som finns i vårt fotvårdssortiment kan du fortfarande gå runt i dina favoritskor. Välj bl.a. mellan populära skosulor/ innesulor i gelé från varumärket Scholl som förebygger trötthet och smärta i fötterna samt ger en effektiv dämpning för foten. Kan användas både till vardagsskor, Boots, gymnastikskor och sportskor.
 

Kom ihåg! Ett par avlastande skosulor kan fungera som ett förebyggande skydd mot problem som exempelvis hälsporre.

Ibland kan det vara skönt att ge fötterna lite extra lyx i vardagen. Se produkter såsom fotmassage, fotfilar, pedikyr set men även mjukgörande produkter såsom daglig fuktkräm och kräm för spruckna hälar samt hård hud. 

 

Beställ fotvårdsprodukter online på ashild.se 

Beställ dina fotvårdsprodukter enkelt och smidigt online hos oss på ashild.se.

Kom ihåg att även kika in vår rea-avdelning, där vi ofta har ett flertal populära fotvårdsprodukter till väldigt låga priser.

Vi är certifierade av Trygg E-handel.