Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Miss Mary

Letar du efter underkläder som inte bara är bekväma, utan också stilfulla och av högsta kvalitet? Då är Miss Mary varumärket för dig! Med över 60 års erfarenhet av att skapa underkläder för kvinnor i alla åldrar och former, har Miss Mary blivit synonymt med komfort, kvalitet och kvinnlighet.

Miss Mary strävar alltid efter att erbjuda det bästa när det kommer till material och tillverkning. Underkläderna tillverkas med omsorg och precision för att ge dig en oslagbar komfort och hållbarhet. Miss Mary använder en blandning av högkvalitativa material som bomull, mikrofiber och spets, för att säkerställa att varje plagg är skönt att bära hela dagen.

276 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Optimal passform till varje kroppstyp

Varje kvinna är unik och har olika behov när det kommer till underkläder. Därför erbjuder Miss Mary en bred variation av storlekar, från små till plus size, samt olika modeller och stilar. Deras mål är att erbjuda en perfekt passform för varje kroppstyp, så att du kan känna dig självsäker och bekväm oavsett tillfälle.

Stil och elegans

Miss Mary är stolta över att kombinera komfort och funktionalitet med stil och elegans. Deras underkläder är designade med tanke på modern kvinnlighet och är alltid trendiga och vackert utförda. Från klassiska t-shirt-bh:ar till romantiska spetsdetaljer och sportiga alternativ – Miss Mary har något för alla smaker.

Hållbarhet som prioritet

Miss Mary är också engagerade i att minska deras påverkan på miljön. Därför jobbar de ständigt med att förbättra deras produktionsmetoder och använda mer miljövänliga material. Miss Mary är stolta över att erbjuda underkläder som inte bara gör dig bekväm, utan också hjälper till att bevara vår planet.

Ett tidlöst varumärke sedan 1957 från textilstaden Borås

Sedan varumärkets grundning år 1957 i den berömda textilstaden Borås har Miss Mary stolt representerat svenskt hantverk och design i världen av underkläder. Med över ett halvt sekel av passion och hängivenhet för att erbjuda kvinnor komfort och elegans har Miss Mary etablerat sig som ett pålitligt varumärke som förstår kvinnors behov och önskemål.

Miss Mary - ett internationellt varumärke för underkläder

Miss Mary har tagit med sig den svenska traditionen av exakt hantverk och applicerat den på en internationell skala, vilket har gjort att deras varumärke nu finns i många länder världen över.

Design och komfort går hand i hand

Miss Mary tror på att kläder ska vara en förlängning av din personlighet. Deras underkläder är inte bara praktiska plagg du har på dig – de är uttryck för din stil och självförtroende.

Miss Marys designers är passionerade om att skapa tidlösa och sofistikerade kollektioner som är lika vackra som de är funktionella. De förstår att dina underkläder är det första du sätter på dig på morgonen och det sista du tar av dig på kvällen. Därför använder Miss Mary endast de mjukaste och mest bekväma materialen som finns tillgängliga. Varje söm och detalj är utformad för att eliminera irritation och erbjuda en problemfri passform.

Oavsett om du letar efter en bh för vardagsbruk, ett elegant nattplagg eller sportunderkläder, kan du lita på att Miss Mary levererar det bästa av både design och komfort.

Plus Size är Miss Marys styrka

Miss Mary är särskilt stolta över att erbjuda ett brett spann av storlekar som omfamnar den mångfald av kroppstyper som kvinnor har, och har en omfattande linje av plus size-underkläder.

De tror att varje kvinna, oavsett storlek, förtjänar att känna sig fantastisk och självsäker i sina underkläder. Miss Marys plus size-kollektioner är skapade med extra omsorg och fokus på detaljer för att kunna erbjuda optimal komfort samt ge bästa stöd.

Med Miss Marys breda utbud av bandstorlekar och kupstorlekar kan du vara säker på att hitta din perfekta bh.