Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Köp morgonrockar, nattlinnen, Big-T och pyjamas för dam online hos Åshild!

Unna dig kläder att trivas i när du myser hemma! Vad är skönare och mer bekvämt än att gå runt i lediga sovplagg och mysplagg när man enbart vistas i sitt hem utan krav på prestation från omgivning eller andra? Det är din lediga tid att bara vara, återhämta dig och att ladda dina batterier. Se till att göra det på bästa sätt!
Med våra morgonrockar, nattlinnen, Big-T och pyjamas för dam hoppas vi att du både känner dig snygg, ledig och bekväm men att du också vaknar utvilad. För är inte en bra nattsömn något vi alla vill ha? Vi tror att med våra mjuka och sköna sovplagg får du inte bara en bättre sömn utan vi vill tro att de även bidrar till en mer bekväm sömn.

Så, varför vänta? Beställ dina nya hemmafavoriter att trivas och återhämta dig i idag! Du är värd att känna lyxen av att få vara ledigt snygg.

 

Morgonrock och badrock för dam

Letar du efter en varm och skön morgonrock eller badrock för dam?

Ibland kan en mjuk och len morgonrock kännas som ett måste att ha i sin garderob. Det kan vara när du längtar efter att få krypa upp i soffan med dina mjukiskläder eller din morgonrock framför en bra film. Eller så kan det vara när du kliver upp vintriga morgnar, strosar runt vinterkvällar eller när du går till och från bryggan, poolen eller havet på din semester. Kanske är badrocken just det där perfekta plagget att ha med sig till sommarstugan? Ja, det finns många tillfällen där en mjuk och värmande morgonrock i sina stunder är väldigt uppskattad och behövlig.

I vårt sortiment finns morgonrockar både i mjuk och skön velour med fickor och skärp samt morgonrock i polyester. 

 

Morgonrockar, nattlinnen, Big-T och pyjamas – Utbud

Sov gott om natten med våra nattlinnen, Big-T och pyjamas för dam. Hos oss på Åshild hittar du allt från mjuka morgonrockar i velour, romantiska nattlinnen i bomull och silke, pyjamas-modeller samt bekväma Big-T i blommiga mönster.

Välj mellan långa och korta nattlinnen, med långa eller korta ärmar, några som v-ringad modell, andra utan. I vårt sortiment kan du finna de flesta varianter! Ta även en titt på våra mjuka pyjamas-modeller som består av både överdel och tillhörande underdel/ pyjamasbyxa.

För dig som gillar vacker spets har vi även fina och sensuella nattlinnen från varumärket Damella. Dessa nattplagg och sovplagg fungerar även bra att använda som underklänningar.

Kom ihåg! Vi erbjuder även stora kläder som inte sitter åt. Se myskläder och sovkläder i stora storlekar, upp till storlek 58.

Fynda billigt och ha råd med mer! Du vet väl om att vi har en rea-avdelning där du kan hitta många fynd till bra och billiga priser?

Se här vår avdelning:

Rea – Underkläder & Bad

Här kan du hitta rea-priser på både nattlinnen, pyjamas och morgonrockar.

Matcha dina nattplagg och sovplagg med:

Bh

Trosor & gördlar

Underkläder

Fritidsplagg

Skor & tofflor

Kjolar & klänningar

 

Morgonrockar, nattlinnen, Big-T och pyjamas – Varumärken

I vårt sortiment bland nattlinnen, Big-T, pyjamas och morgonrockar finns att välja mellan varumärken såsom Damella och vårt eget varumärke Åshild.

 

Morgonrockar, nattlinnen, Big-T och pyjamas på nätet

Handla nattlinnen, Big-T, pyjamas och morgonrockar tryggt och enkelt hemifrån online hos oss på ashild.se.