Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
45 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Funq Wear

Upplev ett liv av stil, komfort och stöd med vårt utbud från Funq Wear som består av stödstrumpor. Dessa stödstrumpor är skapade med omsorg och kärlek, vilket gör dem inte bara attraktiva, utan även otroligt sköna att bära då de ökar blodcirkulationen i vaderna och motverkar svullnad i benen.

Kreativitet bakom plaggen

Önskan att dra kreativitet och inspiration från alla olika håll är nyckeln till vad Funq Wear är idag. Företaget tror på att låta kreativiteten leda vägen inom produktutveckling så väl som designen. När företaget startade år 2006, var stödstrumpan på marknaden enformig med sin beigea färg. Funq Wear såg till att göra den mer färgglad samtidigt som man började producera stödstrumpor av organisk bomull.

Alla har rätt till ett aktivt liv

I slutändan är Funq Wears vision tydlig och klar, de vill se till att möjliggöra samt inspirera människor världen runt till att leva ett hälsosammare och mer aktivt liv.

Med vårt utbud på Åshild är vi säkra på att vi har just den perfekta stödstrumpan just för ditt behov.