Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
35 artiklar
Sortera efter:

Stödstrumpor & Kompressionsstrumpor

På Åshild har vi ett stort utbud av stödstrumpor och kompressionsstrumpor. Välj bland olika färger, mönster och material. Stödstrumporna och kompressionsstrumporna finns bland annat i ull, ekobomull och nylon. Ull är fukttransporterande och isolerar värme vilket är bra för den som gillar att motionera men det funkar också att ha till vardags. Bomull är ett slitstarkt material som ger ett stadigt stöd samtidigt som det sitter mjukt emot foten.

Stödstrumpor är en utmärkt hjälp för personer som upplever svullnad i benen, till exempel under en graviditet eller vid en flygresa. Genom att ge stöd och tryck på benen kan stödstrumporna förbättra blodcirkulationen och minska risken för blodproppar. Det är särskilt viktigt att använda stödstrumpor vid långa perioder av stillasittande, som under flygningar, då risken för blodproppar kan öka. Genom att använda stödstrumpor kan man minska obehag och säkerställa en bättre blodcirkulation i benen.

Användning av kompressionsstrumpor kan bidra till att förebygga blodproppar och åderbråck. Genom att ge en jämn tryckfördelning på benen kan kompressionsstrumpor hjälpa till att förbättra blodcirkulationen. Genom att bära kompressionsstrumpor kan man förbättra benens hälsa och minska risken för potentiellt allvarliga hälsoproblem.

Så varför inte göra din hälsa en tjänst och testa ett par av våra stödstrumpor eller kompressionsstrumpor redan idag? Välkommen till Åshild.se.