Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Locköstrumpan

Utforska vårt sortiment från Locköstrumpan, som ger dig säkert vid och stöd i vardagen. Med Locköstrumpan kan du säga adjö till ankelproblem.

En tradition av kvalitet

Locköstrumpan är resultatet av generationers omsorgsfulla tillverkning av specialstrumpor. Sedan 1874 har företaget arbetat med att producera högkvalitativa strumpor med fokus på funktion och komfort. Vad som började med hemvävda tyger och grova strumpor har nu utvecklats till specialsockor som möter behoven hos människor.

Förfinad till perfektion

Deras strävan efter att förbättra och anpassa sin produktion har lett till innovativa lösningar som gör Locköstrumpan till ett av de bästa alternativen på marknaden. Genom åren har de finjusterat sina produkter för att möta kraven från sina kunder, vilket har resulterat i strumpor som inte bara är bekväma utan också otroligt funktionella.

En ny era av omsorg

Under 2022 överlåts företaget, som drivits i tre generationer av familjen Arnell, till Ola Andreasson. Trots ägarbytet förblir företaget troget till sina rötter och sin plats i den lilla byn Hyssna i Västergötland. Med samma hängivenhet och respekt för traditionen fortsätter de att leverera specialstrumpor av högsta kvalitet, strumpor som underlättar vardagen för våra användare.

Slut på ankelproblem

För personer med breda anklar eller cirkulationsproblem innebär Locköstrumpan att problemet med för hårt sittande ankelsockor nu är ett minne blott. Med fokuset på passform och komfort kan du äntligen njuta av strumpor som är skräddarsydda för just dina behov.