Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
114 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Swegmark

Letar du efter underkläder som inte bara ser bra ut, utan även erbjuder en perfekt passform och oslagbar komfort? Då är Swegmark det ultimata valet för dig! Med en passion för att tillgodose kvinnors olika kroppstyper har Swegmark sedan 1937 förfinat konsten att skapa exklusiva underkläder som både framhäver och omfamnar kvinnan. Vi anser att det är en självklarhet att varje kvinna förtjänar en bh som är skräddarsydd för henne.

Kvalitet sedan 1937

Grundat år 1937 av Harry Swegmark, har varumärket alltid strävat efter högsta kvalitet i design och produktion, där engagemang för noggrannhet i materialval och tillverkningsprocessen har varit de viktigaste drivkrafterna genom åren.

Ansvar för framtiden

Swegmark tror på att tänka långsiktigt när det gäller miljöpåverkan. Genom strategiska beslut kring transporter, produktion och materialspill arbetar verksamheten för att minimera deras påverkan på planeten. Genom att samarbeta med noggrant utvalda europeiska leverantörer och ha korta transporter från produktion till kund, strävar företaget efter att minska koldioxidavtrycket och främja en mer hållbar framtid.

Etiskt och empatiskt ansvar

Swegmark är övertygade om att alla i produktionskedjan ska arbeta under rättvisa och etiska förhållanden. Genom att ha egen produktion i Lettland och samarbeta med leverantörer som delar gemensamma värderingar, kan företaget säkerställa goda arbetsvillkor för alla inblandade. Dessutom stöder Swegmark projekt som Garissa i östra Kenya, där företaget bidrar till att ge utsatta flickor en trygg framtidsutsikt genom utbildning och stöd.

Långsiktig kvalitet för alla

Swegmark vision är att kläder som är designade och tillverkade med omsorg håller längre, vilket gynnar både plånbok och planet. Genom att äga sin egen produktion och hålla kontroll över ekonomin, strävar företaget efter långsiktig hållbarhet, både ekonomiskt och miljömässigt.

Med Swegmarks noggrant utvalda och mångsidiga sortiment av bh:ar och underkläder, är vi övertygade om att kunna erbjuda en perfekt passform för varje kvinna, samtidigt som vi aktivt arbetar för en mer hållbar och rättvis värld.