Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
49 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Handla tränings-, motions- & stödprodukter hos oss på Åshild!

Vi bryr oss om din hälsa! För det viktigaste i livet är väl ändå att vi mår bra och tar hand om oss själva. En bra hälsa kan du exempelvis få utav att träna regelbundet.

Träningen gör att du sover bättre på nätterna, känner dig mer lugn och trygg i dig själv och du blir mer stresstålig. Du får också ett starkare immunförsvar utav att träna och vem vill inte ha det när man vill klara sig undan från eventuell förkylning och influensa. Det har även visat sig att en tränad och fysisk aktiv kropp orkar med och klarar av att hantera en förkylning eller influensa på ett mycket bättre sätt än en kropp som inte tränar alls. Med regelbunden träning och cirkulation i och med att kroppens muskler och leder är aktiva och i rörelse har kroppen exempelvis lättare att bygga antikroppar.

Med träning, kondition och stödprodukter till hjälp blir din vardag enklare och tryggare helt enkelt. 
 


Testa yoga med produkter från Åshild

Att utöva Yoga har blivit väldigt populärt de senaste åren. Yogans lugna positions- och stretchövningar hjälper till att minska stress, ökar ditt välbefinnande och håller samtidigt kroppen smidig och alert. Man brukar tala om Mindfulness när man nämner yogan, vilket betyder sinnesnärvaro eller medveten närvaro och är en metod som används för att hantera stress och oro.

Ta med dig yogan vart du än befinner dig. Med vår yogamatta kan du enkelt utöva yoga både hemma i hemmet eller på annan plats.  
 


Stödprodukter

I samband med träning och konditionsövningar kan man ibland behöva lite hjälp med att stabilisera vissa områden på kroppen. Antingen i syfte att förebygga eller förhindra en skada eller att lindra eventuell smärta och obehag i en viss muskel. Ta därför en titt på våra stödprodukter i vårt sortiment som kan underlätta i och med ett extra bra stöd för dina muskler och leder samt hjälpa dig med din hållning i vardagen eller under träning.

Rehabilitering och återhämtning för dina muskler och leder är viktigt så att inte skadan eller besvären återkommer. Ibland kan det även vara bra att fokusera på en annan muskelgrupp tillsvida det ömma området på kroppen får läka. Vi tipsar därför om vårt populära pilatesband som är perfekt att använda för lättare träning både hemma och att ta med. Fördelen med denna träningsform är också att det går att göra väldigt många stärkande övningar med ett pilatesband som detta.


Få en bättre hälsa med konditionsträning

Rör på kroppen, inomhus som utomhus. I vårt sortiment finns både träningscyklar och trampmaskiner för inomhusbruk. Med dessa redskap förbättrar du både din kondition, styrka och balans. Kombinera träningen med vår pulsmätare som hjälper dig att få full kontroll på både puls och förbränning.


Handla online hos oss på Åshild

Vi på Åshild tycker att shopping online ska vara tryggt och enkelt. Vi ses på ashild.se, en certifierad Trygg E-handel.