Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
114 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Glamorise

Upptäck en värld av komfort och inkludering med Glamorise. Sedan 1921 har Glamorise förfinat konsten att skapa bh:ar som tar hänsyn till varje kvinnas form med omsorg och expertis från New Yorks. Oavsett din storlek, finns en kollektion av bekväma och stödjande bh:ar som är utformade för att ge dig självförtroende och komfort, varje dag.

Hos Åshild kan du utforska vårt breda utbud av damkläder, från bygel-bh till framknäppt och sport-bh, alla utformade för att kombinera stil och bekvämlighet för varje tillfälle.

Med start i New York

Glamorise är ett företag som startades år 1921 i New York och är en av världens äldsta tillverkare av bh, men framförallt ett företag som försöker se till att varje kvinna har möjlighet att hitta den perfekta bh:n

Inspiration från hela världen

Varje Glamorise-bh är skapat med omsorg av ett team av erfarna designexperter i New York City, för att säkerställa perfekt passform oavsett storlek. Glamorise strävar alltid efter att erbjuda kvinnor bekväma och stödjande bh:ar som tar hänsyn till varje kvinna. Hos oss på Åshild kan du utforska ett brett sortiment av damkläder, inklusive bygel-bh, framknäppt bh och sport-bh, för att hitta den perfekta kombinationen av stil och komfort för varje tillfälle. Med Glamorise kan du känna dig självsäker och bekväm hela dagen, varje dag. Dessutom är Glamorise pionjärer inom sport-bh-teknologin, med uppfinningen av den första sportbhn år 1975, vilket revolutionerade kvinnors träningsupplevelser.

Grön hållbarhet i fokus

Glamorise går bortom bara att erbjuda fantastiska produkter - de är också engagerade i att skapa en bättre värld. Genom att donera utgående och returnerade varor till dem i behov, tar de aktivt steg mot att göra skillnad. Men det slutar inte där. Företaget tar också ansvar för sin miljöpåverkan genom att kompensera för koldioxidutsläpp från sina leveranser. Genom att plantera träd i USA bidrar de till att förbättra luftkvaliteten och bevara biologisk mångfald samtidigt som de bekämpar klimatförändringarna. Dessutom strävar de efter att deras produkter inte bara ska vara av hög kvalitet, utan också ha lång livslängd för att minska miljöavtrycket ytterligare.