Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
232 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

BH MED BYGEL

Vi har många olika bh-typer till bra priser! Här kan du se hela vårt sortiment av bh med bygel. Att hitta rätt bh är inte alltid enkelt men viktigt för både kroppshållning och för känslan av att den ska vara bekväm att bära. Med rätt bh framhävs även dina övriga klädesplagg som du har utanpå upptill på ett bättre sätt.

För oss är det viktigt att en bh ska vara bekväm, komfortabel samt ge ett bra stöd och avlastning för rygg och axlar. Den får också gärna vara snygg och ge bysten en vacker form.
 

UTBUD BH MED BYGEL

Vårt utbud av bh med bygel är stort. I vårt sortiment finns bygel-bh med breda axelband, T-shirt bygel-bh, push-up bygel-bh med vadderade kupor, bandeau-bh, bandeau-bikini, balconette-bh, mjuk bygel-bh m.fl. Välj bland våra populära varumärken Abecita, Anita, Damella, Dorina, Glamorise, Miss Mary, Swegmark och Trofé.

Unna dig vackra och bekväma underkläder som gör att dina toppar, tunikor och blusar sitter perfekt! Matcha med ett par snygga trosor och gördlar i samma färg. Se även vår BH-guide under kategorin Underkläder för mer tips och fakta kring vilken bh-modell som passar just dig.

Vi gillar kurvor! Därför erbjuder vi även damunderkläder i stora storlekar. I vårt utbud finns bh från A-kupa till J-kupa.