Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

20% på allt från Scholl

* Uppge kod 52425A när du gör din beställning. Erbjudandet gäller t.o.m. 2024-07-01. Gäller ej rea. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Scholl

Utforska vårt sortiment från Scholl där stil möter komfort, och varje steg blir en njutning. Hos oss finner du inte bara sandaler och skor från Scholl - du upptäcker en värld av välbefinnande för dina fötter. Vårt sortiment är skapat med passion och expertis för att ge dig den ultimata känslan av komfort och stöd.

Utforska komforten med Scholl

Under 1899 i den amerikanska staden Chicago, påbörjade William Mathias Scholl sin resa inom skovärlden, driven av en passion för bekväma skor och ett intresse för fotens anatomi. Grundat 1904, har Scholl sedan dess blivit synonymt med både stil och komfort.

Förbättra dina steg

För de som ständigt är på fötterna kan gångstilen ha en större inverkan på livet än man tror. Hos oss finns Scholls skor, sandaler och fotvård, särskilt utformade för att lindra fotproblem och ge dina fötter komfort vid varje steg.

Skönhet i komfort

Scholls sortiment av fotriktiga skor, anatomiska sandaler och vårdande fotvårdsprodukter är noga utvalda för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna. Varje produkt är resultatet av noggrann design och utveckling för att möta olika behov med stil och komfort.

Innovativ design och oslagbar komfort

Scholls skor och sandaler, skapade av italienska designers och förstärkta av Scholls egna ingenjörer, erbjuder både komfort och stöd. Varje sandal är tillverkad i högkvalitativa material och har en anatomisk fotbädd som ger optimal passform och stabilitet åt dina fötter.

Med vårt sortiment från Scholl av tofflor och sandaler till skor och fotvård är vi övertygade om att kunna erbjuda en perfekt lösning för just dig.