Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Belladot

Utforska världen av sensuella upplevelser med Belladot, som inte bara är ett svenskt varumärke; det är en passionerad resa mot njutning och välbefinnande. Med Belladots fokus på att sprida leklusten i Norden strävar företaget efter att vara ditt förstahandsval för sexhjälpmedel. Tillsammans med den erfarna sexologen Sylvia Lidén Nordlund har de skapat produkter som inte bara är funktionella, utan även säkra och optimerade för att tillfredsställa alla dina behov.

Material av högsta kvalitet

Produkter från Belladot är tillverkade av mjuka och silkeslena material, noggrant utvalda för att vara skonsamma mot huden och maximera njutningen. De lägger stor vikt vid kvaliteten genom hela tillverkningsprocessen, från materialval till tillverkning i certifierade fabriker. Varje produkt är fri från kemiska föreningar och deras flytande produkter tillverkas i Sverige med naturliga råvaror.

Hänsyn till miljö och hållbarhet

Belladot strävar efter att minimera deras påverkan på miljön genom att implementera åtgärder som källsortering, effektiv distribution och återanvändning av förpackningar. de samarbetar endast med leverantörer som delar gemensamma miljö- och säkerhetskrav för att säkerställa ett hållbart val av intimprodukter för dig som kund. Företaget arbetar också aktivt för att öka medvetenheten kring miljöfrågor både internt och externt samt är stolta medlemmar i Elkretsen och REPA för att främja en hållbar återvinning.

Utforska vårt sortiment från Belladot

Vårt sortiment av sex och erotik från Belladot inkluderar gel, glidmedel och vibratorer av högsta kvalitet. Varje produkt är utformad med din njutning i åtanke och är säker, pålitlig och skapad för att ge dig en oförglömlig upplevelse av lust och intimitet. Hos oss är vi säkra på att du hittar allt du behöver för att utforska din sensuella sida med självförtroende och tillfredsställelse.