Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Wundies

Upplev friheten att leva ett aktivt och självsäkert liv med Wundies - snygga och bekväma underkläder med modern form och smarta funktioner. Hos oss på Åshilds erbjuder vi underkläder från Wundies som formar sig utan att klämma och passar perfekt under dina träningskläder eller åtsittande jeans, vilket ger dig möjligheten att leva ett aktivt liv trots urinläckage. Deras moderna inkontinensskydd är diskret och säkert. Dessutom är Wundies ett miljövänligare alternativ än engångsprodukter, vilket främjar en mer hållbar värld och är snällt mot din plånbok på lång sikt.

För ett aktivt och självsäkert liv

Wundies erbjuder snygga och bekväma underkläder med modern form och smarta funktioner för dig som vill leva ett normalt liv trots inkontinens. Deras underkläder formar sig utan att klämma och passar utmärkt under dina träningskläder eller åtsittande jeans.

Skräddarsydd för din komfort

Inkontinenstrosor från Wundies kan hantera upp till 80 ml läckage, medan inkontinenskalsongen klarar upp till 50 ml vilket ger dig möjligheten att leva ett aktivt liv trots urinläckage. Det moderna inkontinensskyddet är både diskret och säkert.

Stärk din självkänsla

Tanken med Wundies är att dagens kvinnor och män är vana att kunna styra sina liv och ha kontroll. De vill vara aktiva, attraktiva och känna sig fräscha. Målet med Wundies är att genom att få känna sig fin så stärker man sin självkänsla och det bidrar till bättre livskvalitet.

Med vårt utbud från Wundies är vi säkra på att kunna erbjuda en matchning som passar just dina behov.