Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

RFSU

Upptäck vårt urval av produkter från RFSU, en organisation som strävar efter sexuell frihet och hälsa sedan 1933. Från intimprodukter som kondomer och glidmedel, till graviditetstest och ägglossningstest. Tillsammans skapar vi en värld där alla kan njuta av sin sexualitet fritt och tryggt.

Om RFSU

RFSU är en ideell organisation för både sexualupplysning och sexualpolitik, som har funnits sedan 1933. Genom kunskap, engagemang och påverkan vill RFSU bidra till en värld där alla människor är fria att bestämma över, och njuta av, sin kropp och sin sexualitet.

Om produkterna

Produkterna från RFSU hjälper till att stödja deras arbete för allas sexuella och mänskliga rättigheter. Deras produkter gör sex både säkrare och skönare. Vårt sortiment på Åshild har allt från kondomer och glidmedel till graviditetstest och ägglossningstest. Alla produkter är högkvalitativa och syftar till att ge ett mer lustfyllt och säkert sexualliv. Överskottet från försäljningen går tillbaka till RFSU:s ideella arbete och resurserna används till att sprida information inom sex- och samlevnadsfrågor både nationellt och internationellt. Det innebär att varje gång du köper en produkt från RFSU så bidrar du till att sprida information som förbättrar människors liv.

RFSU fokusområden

På många platser runt om i världen är möjligheten till sexuell frihet fortfarande en avlägsen dröm för många. RFSU står i frontlinjen för att ändra på detta. Med en djup förståelse för individens rätt att bestämma över sin egen sexualitet, kämpar RFSU för att öka tillgången till sexualundervisning, både inrikes och utrikes.Genom att verka för rätten till fri abort driver RFSU en betydelsefull kamp för jämlikhet och kvinnor att ha kontroll över sina egna liv.

Hos oss på Åshild är vi säkra på att vi kan erbjuda en matchning som fyller ditt behov.