Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
34 artiklar
Sortera efter:

Hartmann

Utforska vårt utbud från Hartmann, där tradition möter innovation för att förbättra hälso- och sjukvården både i den professionella verksamheten och hemmet sedan 1818. Med passion och engagemang strävar varumärket efter att skapa produkter och lösningar som gynnar både vårdgivare, patienter och privatpersoner världen över.

En tradition av innovation och vård

Sedan 1818 har familjen Hartmann varit banbrytande inom hälso- och hygienprodukter. Med en passion för att förbättra standarder inom vården och främja hälsa, har detta engagemang levt vidare genom generationer. Idag, på Paul Hartmann AG i Heidenheim, Tyskland, fortsätter företaget att skapa innovativa vårdlösningar som gynnar både vårdgivare och patienter världen över.

Hartmanns vision

Visionen Hartmann har är att alltid vara nytänkande inom vården genom att kontinuerligt leta efter metoder för att förbättra behandlingar och resultat för en positiv vårdupplevelse, både i den professionella verksamheten och i det privata hemmet.

Passion för vården

På Hartmann har de ett passionerat team som strävar efter att driva vården framåt. De brinner för att förbättra livskvaliteten för miljontals människor genom att skapa produkter som förenklar vardagslivet. Företaget är stolta över deras framgångar, men de nöjer sig inte endast där. För dem finns det alltid fler liv som kan förbättras genom deras fortsatta arbete.

Byggande av hållbara partnerskap

Hartmann tror på partnerskapens kraft för att driva vården framåt. Genom att vara öppna för samarbete med hälso- och sjukvårdspersonal, patienter, vårdgivare, apotek, distributörer och andra intressenter, strävar veksamheten efter att skapa långsiktiga förändringar. Genom att inkludera fler perspektiv genererar företaget fler och bättre idéer för människors bästa.

Kundfokus och respekt

På Hartmann tar de sitt arbete på allvar. De är kundorienterade och behandlar människor med respekt, bygger upp tillit och skapar långvariga relationer på ett ärligt och öppet sätt. Genom att vara kundfokuserade, vill företaget leverera produkter och tjänster som uppfyller sina kunders behov och förväntningar på bästa möjliga sätt.

Hos oss ser vi alltid till att erbjuda ett brett sortiment från Hartmann, allt från fixeringsbyxor, engångslakan och handkräm till tvättkräm, hudlotion och anatomiskt format skydd.