Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
44 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Fritidskläder online hos Åshild

Handla trivsamma och praktiska fritidskläder såsom byxor i velour för dam, tunika, capribyxa och WCT bekväma och bra att ha både i ledigheten hemma och på resande fot.

Ta även en titt på våra träningskläder för egen träning, aktivitet och enklare promenader. Vi erbjuder både toppar med snabbtorkande funktionsmaterial, träningstoppar med reflextryck, träningstights och vanliga tights hos oss på Åshild.

Våra fritidsplagg och träningskläder är framtagna av mjuka och sköna material såsom bomull, velour och polyester.

 

Fritidsplagg i både små och stora storlekar

Köp fritidsplagg i både små och stora storlekar hos oss på Åshild.

I vårt storleksutbud för fritidskläder och träningskläder finns storlek 38 – 58.

Utbud fritidsplagg

I vårt sortiment av fritidskläder hittar du mjuka och bekväma dambyxor, velourbyxor, capribyxa, WCT, tunika, träningstoppar, träningstights och vanliga tights.
 

Matcha fritidsplagg med enkla träningsredskap

I vår avdelning ”Må bra” hittar du ett flertal praktiska träningsredskap och träningsmaskiner till för att utöva enkel träning och motion hemma i hemmet. Här finns även läkande och förebyggande stödartiklar och skydd för både ryggen, handleder, fötter, knän, vrister, ankel och vader.

Se produkter inom träning- och motion såsom gåstavar, trampmaskin, träningscykel, fingertränare, antistressboll, pilatesband, trappmaskin, yogamatta och pulsmätare.

Klicka här för att se hela sortimentet!

 

Köp fritidskläder tryggt och enkelt på nätet 

Handla fritidskläder tryggt och enkelt hemifrån på nätet och få hem din beställning redan inom 24 timmar med vår expressleverans.

Alltid förmånliga priser och snabba leveranser.