Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-41 80 00

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
76 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Friluftskläder hos oss på ashild.se

Hos oss på ashild.se kan du hitta True Norths friluftsplagg som gör dig rustad för härliga äventyr för både korta och långa turer i naturen. Vårt sortiment består av stretchiga, välventilerade och vattentåliga plagg som gör så att du slipper frysa, bli blöt eller vara för varm. Detta ger dig goda förutsättningar för allt från aktiviteter som vandring och löprundor till en kort promenad med hunden. Oavsett vart du bor är dessa plagg anpassade för dig som har naturen varmt om hjärtat. Du som gillar aktiviteter såsom fiske, camping och orientering borde kolla in våra senaste friluftsjackor och friluftsbyxor. Där hittar du billiga och sköna fritidskläder till bra kvalitet. Välj bland fleecejackor, fritidsbyxor, mjukisbyxor, parkasjackor mm.

Användning och funktion för våra friluftskläder

Våra fritidsbyxor har stretchpaneler både fram och bak för ökad ventilation och rörlighet. Vi erbjuder även förböjda knän, justerbara byxslut och kängkrokar. Våra fritidsbyxors multifunktionella modell gör det enklare för dig att vandra, fiska och gå härliga promenader. Bekväma fritidsplagg som står emot kraftig vind och kortare skurar, helt enkelt. Våra fritidsjackor har tvåvägsdragkedja som gör att du kan stänga jackan både uppifrån och nedifrån och detta är praktiskt när du ägnar dig åt friluftsaktiviteter då det ökar rörelsefriheten. Kedjan är täckt av knappslå för ökad elegans och funktion. Jackan består även av stretchpaneler som också ger ökad rörelsefrihet och skapar ventilation där det behövs som mest.

Utbud inom våra friluftskläder

Utbudet består av ett brett sortiment av små och stora storlekar för både dam och herr online. Kläderna är stretchiga och ger dig full rörelse, bra passform och komfort. Dessutom är de snygga plagg som går att använda under vardagen med färgkombinationer som tilltalar de flesta. Se även vårt utbud på:

Fritidsplagg

Mössor & hattar

Handskar & vantar

Skor & tofflor

 

Om våra varumärken inom fritidsskläder

True North är ett varumärke som specifikt inriktat sig på Nordic design, där det ställs höga krav på främst kvalitet och funktionalitet. Varumärket arbetar kontinuerligt med att utveckla och ta fram tåliga och kvalitativa material anpassade för en aktiv vintersäsong samt en sommar med promenader i berg, skog och fjäll. De har både kollektioner för vintersport men även plagg för det vardagliga användandet.
 

Handla online hos oss på Åshild

Handla dina friluftskläder tryggt och säkert på nätet och välj bland flera olika betalningsalternativ på ashild.se.